Procedura de acreditare la eveniment se va realiza exclusiv online, pe pagina www.frh.ro/acreditari.

După înregistrarea în baza de date, vă puteți acredita cu un singur click la următoarele evenimente sub egida FRH. În cazul în care sunteți deja înregistrat, vă logați în platforma online cu user&parola și aplicați o cerere acreditare pentru evenimentul dorit.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni.

Termenul limită pentru depunerea online a cererilor de acreditare este 3 ianuarie 2018, ora 09:00. Acreditările vor putea fi ridicate pe baza actului de identitate și a legitimației de presă de la Sala Polivalentă Ion C. Neagu din Călărași în prima zi a turneului. Vă vom comunica ulterior persoana de contact.

Acreditările vor permite accesul în zona media din arenă și vor fi condiție obligatorie pentru participarea la întâlnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitând obținerea de interviuri și declarații.

Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție.

 

Vă mulțumim,

Departamentul Media al FRH

 

--

Patru super-echipe sunt gata de joc și de spectacol: Portugalia, Tunisia, Bahrain și România își dispută Trofeul Carpați la Călărași, cu o săptămână înainte ca tricolorii să înceapă lupta pentru calificarea la barajul pentru Mondiale!

Turneul se desfășoară în sistem Final 4:

 

Ziua 1 – Vineri, 5 ianuarie

ora 18:45 Portugalia - Tunisia

ora 21:05 România - Bahrein

 

Ziua 2 – Sâmbătă, 6 ianuarie

ora 18:45 Finala mică

ora 21:05 Finala