Astăzi facem la Râmnicu Vâlcea primii pași în acest drum lung și deloc ușor al realizării acestui vis: selecția pentru lotul de cadete mici, generația 2004-2005.

217 sportive și antrenori au transformat din nou municipiul în polul de atenție al handbalului feminin, participând, timp de trei zile, la cea mai amplă acțiune de selecție a viitoarelor componente a Lotului Național. 

Venite din toată țara, sportivele își vor etala calitățile și talentul în patru jocuri, după care, antrenorii participanți din cadrul FRH vor selecta, în primă fază, nominalizatele pentru prima acțiune din 2018 a Echipei Naționale.

Trebuie amintit faptul că activitatea de selecție este una continuă, și alte sportive care nu sunt prezente in acest weekend la Râmnicu Vâlcea putând fi observate și convocate de antrenori cu o ocazie viitoare, porțile afirmării rămânând mereu deschise.

FRH mulțumește cluburilor și antrenorilor care descoperă și pregătesc aceste sportive, speranța noastră fiind că, împreună, le putem împlini visele.

Succes tuturor!