Echipa națională de handbal masculin a României va întâlni joi, 4 mai, ora 20.00, în Sala Lascăr Pană din Baia Mare, reprezentativa Serbiei în grupa 2 de calificare la turneul final EURO 2018 din Croația. Procedura de acreditare la eveniment se va realiza exclusiv online.

www.frh.ro/acreditari

Dupa înregistrarea în baza de date, vă puteți acredita cu un singur click la următoarele evenimente sub egida FRH. În cazul în care sunteți deja înregistrat, vă logați în platforma online cu user&parola și aplicați o cerere acreditare pentru evenimentul dorit.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni.

Termenul limită pentru depunerea online a cererilor de acreditare este joi 27 aprilie, ora 24.00. Acreditările vor putea fi ridicate, pe baza actului de identitate și a legitimației de presă, de la Sala Lascăr Pană în ziua partidei. Vă vom comunica ulterior persoana de contact.

NOTĂ! În eventualitatea unui număr mare de solicitări, FRH își rezervă dreptul (din cauza nr. redus de locuri la masa presei) să limiteze numărul de
acreditări oferite la acest eveniment. Freelancerii, reprezentanții publicatiilor online și jurnaliștii de la instituțiile media locale/regionale sunt rugați să trimită la adresa media@frh.ro minimum 3 materiale sugestive despre promovarea naționalei masculine realizate în ultimele șase luni. (link-uri, articole scanate, PDF-uri, etc, ).

Acreditările vor permite accesul în zona media din arenă și vor fi condiție obligatorie pentru participarea la întâlnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitând obținerea de interviuri și declarații.

Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție.

Vă mulțumim,
Departamentul Media al FRH