Echipa nationala masculina de tineret a Romaniei va participa in perioada 6-8 ianuarie, la Pitesti, la turneul de calificare la Campionatul Mondial U21 din 2017. Tricolorii se vor duela cu Danemarca, Suedia si Bulgaria pentru singurul loc care asigura prezenta la turneul final din Algeria (17-30 iulie).

Procedura de acreditare la eveniment se va realiza exclusiv online.

www.frh.ro/acreditari

Dupa inregistrarea in baza de date, va puteti acredita cu un singur click la urmatoarele evenimente sub egida FRH. In cazul in care sunteti deja inregistrat, va logati in platforma online cu user&parola si aplicati o cerere acreditare pentru Turneul U21 Calificare CM 2017 masculin.

Apasati aici pentru ghidul de instructiuni

Termenul limita pentru depunerea online a cererilor de acreditare este miercuri, 4 ianuarie, ora 12.00. Acreditarile vor putea fi ridicate, pe baza actului de identitate si a legitimatiei de presa, de la Sala Sporturilor Trivale in ziua partidei.

Acreditarile vor permite accesul in zona media din arena si vor fi conditie obligatorie pentru participarea la intalnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitand obtinerea de interviuri si declaratii.

Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie.

Va multumim,

Departamentul Media al FRH