Meciul dintre Muntenegru și România, din preliminariile EURO 2022, se desfășoară pe 2 mai, la Podgorica.

Federația Română de Handbal asigură transportul jurnaliștilor acreditați cu o cursă charter Sibiu-Podgorica / Podgorica - București (Otopeni). 

Plecarea spre Podgorica se va face pe 1 mai dimineața din Sibiu, iar întoarcerea va fi pe 2 mai, după meci, pe aeroportul Otopeni.

Cazarea, masa, transferul aeroport – hotel și testarea RT-PCR nu sunt asigurate.

Pentru această deplasare, reprezentanții mass-media trebuie să prezinte un test RT- PCR negativ. Recomandăm ca testarea să se facă pe 30 aprilie pentru a fi valabilă atât la intrarea în Muntenegru, cât și la intrarea în România.

Procedura de acreditare va avea în vedere următoarele aspecte: televiziunile naționale, agențiile de presă, presa de profil și cea cu acoperire națională vor avea prioritate.

Pentru a intra în sălile de competiție, reprezentanții mass-media vor trebui să respecte regulamentul organizatorilor.

Cererile de acreditare vor fi depuse prin intermediul sistemului de acreditare al Federației Române de Handbal - www.frh.ro/acreditari, termenul limită pentru depunerea acestora este 25 aprilie 2021, ora 21:00. Cererile venite după termenul menționat nu vor putea fi luate în calcul. Lista celor acreditați va fi comunicată către cei înscriși în platformă în data de 27 aprilie 2021.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni acces platformă acreditări.