Federația Română de Handbal anunță începerea procedurii de acreditare pentru Turneul Divizia A Masculin, Seria A, B și C, programat să aibă loc în perioada 19-21 februarie la Suceava, Buzău și Odorheiul Secuiesc.

Accesul mass media la acest eveniment se va face prin respectarea prevederilor legale în vigoare și a Protocolului Medical de Organizare și Desfășurare a Competițiilor de Handbal. Zonele de acces pentru mass media vor fi clar definite și regulamentul media va fi trimis persoanelor acreditate.

Având în vedere că locurile disponibile sunt limitate, procedura de acreditare va avea în vedere următoarele aspecte:
1. Televiziunile naționale vor avea prioritate: accesul a maximum 1 reporter și 1 cameraman/instituție;
2. Agențiile de presa, presa de profil și cea cu acoperire națională vor avea prioritate, maximum 1 reprezentant/instituție.

Pentru a intra în sălile de competiție, reprezentanții mass media vor trebui să treacă prin triajul epidemiologic și vor trebui sa semneze o declarație pe propria răspundere, formular care va fi pus la dispoziție la intrarea în sală. 

Cererile de acreditare vor fi depuse prin intermediul sistemului de acreditare al Federației Române de Handbal - www.frh.ro/acreditari, termenul limită pentru depunerea acestora este 17 februarie, ora 12:00. Cererile venite după termenul mentionat nu vor putea fi luate in calcul.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni acces platformă acreditări.