Cupa României FAN Courier Feminin se desfășoară în perioada 24-25 august la Bistrița, urmând ca Final Four-ul competiției să se desfășoare la Brăila în perioada 28-29 august.

Accesul mass media la aceste evenimente se va face prin respectarea prevederilor legale în vigoare și a Protocolului Medical de Organizare și Desfășurare a Competițiilor de Handbal. Zonele de acces pentru mass media vor fi clar definite și regulamentul media va fi trimis persoanelor acreditate.

Având în vedere că locurile disponibile sunt limitate, procedura de acreditare va avea în vedere următoarele aspecte:
1. Televiziunile naționale vor avea prioritate: accesul a maximum 1 reporter și 1 cameraman/instituție;
2. Agențiile de presă, presa de profil și cea cu acoperire națională vor avea prioritate, maximum 1 reprezentant/instituție.

Pentru a intra în sălile de competiție reprezentanții mass media vor trebui să treacă prin triajul epidemiologic și vor trebui să semneze o declarație pe propria răspundere, formular care va fi pus la dispoziție la intrarea în sală. 

Cererile de acreditare vor fi depuse prin intermediul sistemului de acreditare al Federației Române de Handbal - www.frh.ro/acreditari, termenul limită pentru depunerea acestora este 20 august 2021 (pentru meciurile programate la Bistrița) și 25 august (pentru meciurile programate la Brăila). Cererile venite după termenul mentionat nu vor putea fi luate în calcul. Lista celor acreditați va fi comunicată către cei înscriși în platformă în datele de 22 august, respectiv 26 august.