Turneul Final al Diviziei A s-a încheiat, iar Szejke Odorheiu Secuiesc a promovat în Liga Zimbrilor.

Am stat de vorbă cu antrenorul Szejke Odorheiu Secuiesc, Lorant Sipoș, despre performanța înregistrată ieri, la Sfântu Gheorghe:

Veți evolua din toamnă în Liga Zimbrilor. Ce înseamnă aceast lucru pentru dvs. personal și pentru echipă?

Am promovat direct, câștigând eșalonul secund și obținând această performanță cu un lot restârns în turneul final, din cauza mai multor probleme. Tocmai de aceea, acest succes este și mai prețios și pentru mine și pentru echipă. Felicit echipa, au vrut foarte mult, au muncit foarte mult tot anul și obiectivul fiind îndeplinit cred că toată lumea poate fi mândră de aceasta performanță. Rămâne să vedem cum va fi mai departe, avem de primit mai multe salarii restante, nu avem nimic concret pentru viitor, sperăm sa putem evolua în Liga Zimbrilor, dreptul îl avem, restul încă nu.

Ce planuri aveți în privința consolidării lotului?

Suntem conștienți că, dacă o să continuăm în Liga Zimbrilor, trebuie să mai punem ceva lângă echipă, dar primul lucru este să știm dacă avem susținerea necesară pentru a evolua în prima ligă.

Cum vă veți pregăti de acum încolo și care este următorul obiectiv?

Obiectivul nostru era să promovăm direct, obiectiv pe care l-am împlinit și în aceste conditii, din câte știu urmează și Cupa României la sfârșitul lui mai, acolo mai vrem sa jucăm cateva meciuri, așa că nu ne oprim și sperăm ca până atunci să avem informații concrete legate de viitorul echipei.