Președintele Federației Române de Handbal mizează pe spectacol în semifinalele Cupei României FAN Courier.

Sorții au decis ca pentru trofeu să se lupte în semifinale Rapid cu câștigătoarea dintre campioana Vâlcea și Brăila, iar Gloria Buzău contra învingătoarei dintre CSM București, deținătoarea Cupei, și CSM Slatina. "Cupa este o competiție a surprizelor și au existat în toate fazele din acest sezon surprize, mă aștept să fie și în continuare. Datorită situației în care ne aflăm, toate echipele au șanse egale în acest moment" - Alexandru Dedu, președinte al Federației Române de Handbal.

Cristina Vărzaru, secretarul general al FRH, a fost cea care a coordonat tragerea la sorți desfășurată online, cu reprezentanții cluburilor urmărind procedura de la distanță, din fața laptopurilor. "Este o situație aparte, pe care nu și-o dorește nimeni, dar nu avem ce face, trebuie să ne adaptăm. Vom avea parte de meciuri interesante, surprize au fost și este posibil să mai fie pentru că echipele pun mare preț pe competiție, chiar dacă anul acesta nu mai oferă câștigătoarei un loc în cupele europene" - Cristina Vărzaru, secretar general al Federației Române de Handbal. 

Locul de desfășurare al Final Four-ului nu a tost stabilit, urmând ca echipele să-și manifeste interesul de a organiza evenimentul. În cazul în care nici unul dintre cluburi nu-și va dori acest lucru, de organizare se va ocupa Federația Română de Handbal.